Αναζήτηση Δελτίων Δεδομένων Ασφαλείας (SDS) ( Ελλάδα)
ΒοήθειαΑρχική
Όνομα προϊόντος
Κωδικός SDS / Προϊόντος
Γλώσσα εγγράφου
ΕπαναφοράΑναζήτηση

Πατείστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με επερχόμενες αλλαγές στα Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας, λόγω του Ευρωπαϊκού Κανονισμού REACH.

Καλώς ήλθατε στη βιβλιοθήκη Δελτίων Δεδομένων Ασφαλείας (SDS) της Diversey. Αυτός ο ιστότοπος σας παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες των SDS όλων των τρεχόντων προϊόντων της Diversey. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.diversey.com.

Για ακριβέστερα αποτελέσματα, παρακαλούμε πραγματοποιείστε αναζήτηση με τον Κωδικό Προϊόντος, στο πεδίο Κωδικός SDS / Προϊόντος, αν είναι διαθέσιμο. Για αναζήτηση με το Όνομα Προϊόντος, χρησιμοποιείστε το μενού κύλησης : Όλες οι λέξεις, τυχαία σειρά / Αρχίζει από / Περιέχει / Ακριβής περιγραφή / Οποιαδήποτε λέξη.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο έχετε δυσκολία στο να βρείτε το SDS που αναζητείτε, παρακαλούμε επικοινωνείστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Diversey στο 210 6385 900 ή στείλτε email στη διεύθυνση msdsinfo-gr@diversey.com και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.